lördag 12 februari 2011

Angående tävlingen...

Jag ser att många inte kan svaret på frågan, så vi får helt enkelt göra så att om ni inte kan svaret så skriv bara en motivering till varför just ni ska ha boken! :)

Och så flyttar vi fram slut datumet till Onsdag den 16e Februari istället!

4 kommentarer:

thi anh van sa...

åh, den frågan kan jag ju! sån patch nörd som jag är ;)

Det är för att Patch tycker om att bli "patched up" Hahaha ^^ =)

min motivering lyder:

Det första kapitlet i Fallen Ängel var obegripligt spännande och jag föll direkt. Det var som jag var fast likt i en förtrollande saga. Sedan dess har jag inte kunnat slita blicken ifrån boken. Jag vill inte lämna tillbaka den till bibiloteket (jag vet att jag måste göra det förr eller senare.) Jag önskar mig själv ett exempel av Fallen Ängel! Så både min syrra och mina vänner kan få ta del av bokens ljuvlighet :) jag älskar verkligen "Fallen Ängel". Boken tar en till en underbar plats, en helt annan värld.

+ att jag har "gillat" på facebook :) det är jag som är "thi anh van cao" :)

+ MIN FAVORIT KARAKTÄR ÄR UTAN ATT TVEKA PATCH CIPRIANO! ååh guud :) för att han är så RUUUUSKIGT SNYGG! med "bad boy imagen" och looken, heeeelt galeeeeet snygg!! och så hemlighetsfull :) haha =) jag älskar boken för han är med i den :D jag älskaaar allting med honom, haha :)

KRAMAR :D håller tummarna, hihi :)

thi anh van sa...

jag har också länkat tävlingen! :)

här:

http://asiansisters.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-ett-exempel-av-fallen-angel-av.html#comment

Radde sa...

Som jag sa så vet jag inte exakt. Men det var något med brottning att göra. Asså när Patch var med på brottning.

Radde sa...

Jag tycker att jag ska vinna för att... jag tycker om att läsa böcker, jag tycker om sånn här drama. Kanske det låter lite konstigt att jag vill ha boken fast jag har ändå läst den. Men jag vill ha den.